БЯЛА ЛЯСТОВИЦА, ЗАБЕЛЯЗАНА БЛИЗО ДО БАНСКО

Всичко в Катарино СПА Хотел е подчинено на «уелнес» философията за по-добър живот, любов към природата, изпълване с енергия и постигане на хармония на духа, ума и тялото.

Бялата лястовичка е сим­вол на възраждането, ут­рото, пролетта, изгрева на слънцето, домашния уют. Тя олицетворява и началото на една нова ера за напъл­но обновения Катарино СПА Хотел. Отговорна за новата му визия е дизайнерката Мария Стоева, която споде­ля, че е била вдъхновена от лястовиците, свили гнезда в живописната местност Катарино, както и от завла­дяващите гледки, които се откриват към Пирин и Рила.

Всичко в Катарино СПА Хо­тел е подчинено на „уелнес“ философията за по-добър живот, любов към природа­та, изпълване с енергия и постигане на хармония на духа, ума и тялото – от ло­кацията на хотела, сгушен в подножието на вечнозе­лените гори, далеч от любо­питните погледи, през кон­цепцията за здравословна храна, СПА процедурите и възможностите за активен релакс, до изчистения инте­риор на 139-те стаи и апарта­менти.

Спа Хотел Катарино се е погрижил да осигури разно­образни забавления за ця­лото семейство, за по-актив­ните от Вас, както и за тези, които предпочитат тишина­та и спокойствието.

СПА центърът на компле­кса предлага външен и въ­трешен басейн с минерална вода, джакузи пещера, солна стая, инфрачервена и фин­ландска сауна, кнайп пейка, леден фонтан и още много други процедури и терапии, които можете да съчетаете с традиционни, релаксиращи и ароматерапевтични маса­жи с изцяло БИО растителни и етерични масла.

Една от най-важните със­тавки на хубавия живот е чистата храна. А в Катарино СПА Хотел на нея е отделено специално внимание. В ме­нюто на главния готвач Игор Димитриевич присъстват над 50 кулинарни изкуше­ния, вдъхновени от високо­качествени натурални про­дукти с гарантиран произход и сътворени по автентични рецепти. Всички млечни продукти идват от собстве­на мандра, медът е доставен от пчелини, намиращи се в екологично чистия район на Рила планина, яйцата са сне­сени от свободно отглежда­ни кокошки, хлябът е вина­ги прясно изпечен в пещ на дърва, а за вкусните мезета отговаря колбасарският цех на място в хотела.

Не пропускайте да дегус­тирате авторската колекция от вина от местни сортове, както и нефилтрираната и непастьоризирана занаят­чийска бира „Kалугерица“, произведена в собствена пивоварна на Катарино СПА Хотел- магия от естествени продукти, без стабилизато­ри, без изкуствени ензими и без сурогати. Ще я познаете по кехлибарения цвят с оте­нъци на старо злато.

Мммм, на това му казваме уелнес!

Вестник “ Топ Преса „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене