КМЕТЪТ НА ОБЩИНА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ СЕ СРЕЩНА С ДВАМА ОТ НАЙ-УСПЕШНИТЕ СЪСТЕЗАТЕЛИ НА КЛУБА ПО ДЖУДО В ГРАДА

Кметът на община Гоце Делчев се срещна с двама от най-добрите състезатели на клуба по джудо „Неврокоп“ в града и техния треньор Иван Разманов. Васил Георгиев на 12 години и Иван Спиров на 14 години са медалисти от републиканското първенство, както и от много други турнири в страната. На срещата присъстваха също заместник-кметът Богдан Боцев и Костадин Харисков – отговарящ за младежките дейности, спорта и програмите за заетост в община Гоце Делчев.

По време на срещата младите спортисти показаха извоюваните от тях медали през годината и разказаха за състезанията, в които са ги спечелили. Треньорът им Иван Разманов също сподели равносметката си до момента. „Благодарение на републиканското първенство, което се проведе в нашия град, както и на отличното представяне на нашите момчета, името на клуба ни вече е добре познато и уважавано“ сподели треньорът на джудистите.

На свой ред кметът на общината Владимир Москов също благодари на младите спортни надежди за техните успехи, както и на треньора им за всеотдайната му работа. В знак на уважение и признателност за добрите резултати, кметът на Гоце Делчев подари на клуба по джудо „Неврокоп“ тренировъчни уреди, с които да се подпомогне подготовката на спортистите.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене