Базар в Господинци за набиране на средства за новата джамия

Все по- обединени в една благородна кауза , хора с добри сърца, отворени за милосърдие и желание да помогнат, дават стимул на организаторите да продължат с подготовката на предстоящата благотворителна вечер 08.07.2022г./петък/, чиято основна цел е набиране на средства за новостроящата се джамия в с. Господинци. Религия, традиции , фолклор и благотворителност ще обединят сили, за да помогнат за благородната кауза. Преди да започне ислямската част на мероприятието в парка пред кметството ще се открие благотворителен базар, в който участие могат да вземат всички, които имат желание да подпомогнат благотворителното събитие, без значение от религия, пол и населено място, всеки, който желае индивидуално или групово и независимо с какви артикули /храна, дрехи, сувенири и др./ може да заповяда. Молбата на организаторите е, хората желаещи да се включат в базара да заявят своето участие до 03.07.2022/неделя/, за да могат да им бъдат подсугурени, необходимите щандове за излагане на продукцията.

За да подкрепят събитието, освен споменатите вече изпълнители в концертната част участие още ще вземат танцов състав от с. Лъжница, емблематичната група на с. Плетена с неуморната ръководителка Антоанета Бекташева, оркестър Кики бенд гр. Гоце Делчев и нашият голям приятел, младият фолк изпълнител Дани Моллов, който специално заради мероприятието се завръща за кратко от Англия, за да ни подкрепи, уважи и да зарадва своите фенове от Господинци. А на сцената по време на концерта ще има поставена кутия за дарения, и всеки който желае може да помогне.

Адмирации, благодарност и поклон към всички Вас , хора с големи сърца, отделили време и средства, с желанието да помогнат на нас, жителите на малкото с. Господинци, за да реализират своята дългогодишна мечта – построяването на нова джамия.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене