Адвокат Лили Герова: Срам ме е от себе си, че гласувах за Кирил Петков, оказа се безродник

Лилия Герова е известен адвокат в Гоце Делчев, практикува като хоби лов и народни танци. В личния си профил във Фейсбук тя коментира падането на кабинета „Петков“ и серия от политически събития в страната и извън нея.

„Вече нямам въпроси към историята ни, защото същите абсурдно антибългарски действия виждам пред очите си. БОЛИ МЕ! И го споделям. Вчера Макрон каза, че българският премиер Петков от доста време е работил много, за да се вдигне ветото за започване на преговорите за членство на РСМ в ЕС. Което бе доказателство, че българския премиер е работил изключително срещу българските интереси по въпроса. Затова и правителството му падна. Безумният Бойко Б. и цялата му смахната партия ревяха и гласуваха срещу това, че ПП искат да „вдигнат“ ветото над Северна Македония. Веднага след това Боко Тиквата продъни телевизиите, че ГЕРБ са „ЗА“ вдигане на ветото. Защото винаги е бил принципен в безпринципността си!

Във френското посолство са привикали Христо Иванов – сега и той ще продъни телевизиите, че трябва да се вдигне ветото. Карадайъ го бяха извикали в Брюксел, но той с три ръце прегръща всяка антибългарска идея, така че от него какво да очакваш … Излиза, че най-принципна позиция и „ЗА“ българските национални интереси е тази на БСП, които чест им прави проявиха наистина политическа зрелост. Ако мислим обективно.

Наистина във френското предложение няма нищо лошо, освен едно – няма гаранция, че Северна Македония ще изпълни и едно от изискванията ни като вдигнем ветото за преговорите й. Няма гаранция от ЕС, защото Макрон го каза ясно още сега – не можели от ЕС да карат Северна Македония за втори път да променят конституцията си. Разбирате ли сега, какви са гаранциите от ЕС, че Северна Македония ще спази нашите изисквания!? Пълна подигравка с нас! И поне да беше помислил какво и как го казва?! Не! Вече са закупени политиците ни – по какъв начин, все ми е едно! НО СА СЕ ПРОДАЛИ! Това е политиката на любимия ЕС! Не мога да не кажа, че ме е срам от себе си, че гласувах за Кирил Петков – оказа се наистина безродник! Никога повече!

Другите си ги знаем – един бай Ганьо, друг с родина извън България, трети имитира Волен Сидеров, четвърти … Възмущаваме се от предателството на Ал. Стамболийски, който с лека ръка е предал Македония … А ето какво записваме пак в историята … ПРЕДАТЕЛСТВО НА БЪЛГАРИТЕ ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ, ПРЕДАТЕЛСТВО ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ НА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ И НА ВСИЧКИ, ЗАГИНАЛИ ЗА МАКЕДОНИЯ!

Аз си оставам българка и няма да предам костите на баба и дядо, оставили всичко материално и спомени в днешна северна Гърция, за да останат българи. Няма да ги предам! Боли ме!“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене