Слави Трифонов: Няма никаква коалиция между ИТН, ГЕРБ и ДПС. Никога няма и да има

„Няма никаква коалиция между “Има такъв народ”, ГЕРБ и ДПС. И няма и да има. Никога“. Това заяви през Facebook-профила си лидерът на ИТН Слави Трифонов след свалянето на председателя на Народното събрание Никола Минчев.

Няма никаква коалиция между “Има такъв народ”, ГЕРБ и ДПС. И няма и да има. Никога.
Свалянето на председателя на парламента е резултат от неговите закононарушения.
Ако председателят на парламента не спазва закона, то той дава такъв пример, че веднага трябва да бъде свален.

За неразбралите ще кажа още веднъж – няма никаква коалиция между “Има такъв народ”, ГЕРБ и ДПС. Няма и никога няма да има.“Няма никаква коалиция между “Има такъв народ”, ГЕРБ и ДПС. И няма и да има. Никога“. Това заяви през Facebook-профила си лидерът на ИТН Слави Трифонов след свалянето на председателя на Народното събрание Никола Минчев.

Припомняме, че Минчев от „Продължаваме промяната“ вече не заема поста си, след като ИТН гласуваха заедно с ГЕРБ, ДПС и „Възраждане“, събирайки 125 гласа за смяната му.

„Свалянето на председателя на парламента е резултат от неговите закононарушения“, смята Трифонов. „Ако председателят на парламента не спазва закона, то той дава такъв пример, че веднага трябва да бъде свален“.

„За неразбралите ще кажа още веднъж – няма никаква коалиция между “Има такъв народ”, ГЕРБ и ДПС. Няма и никога няма да има“, повтори той.

По-рано Радостин Василев – спортният министър в оставка, който беше организаторът на петимата „отцепници“ от ПГ на ИТН, атакува останалите 20 депутати от партията на Трифонов.

„Днес е тъжен ден за България. Днес не просто беше свален председателят на НС Никола Минчев, който е абсолютен професионалист. Днес 20 депутати от ИТН открито се продадоха на мафията. Видях лицата им в залата днес. Много от колегите бяха тъжни и гузни. Изглеждаха уплашени и насила там. От днес те вече са ПРЕДАТЕЛИ. Предатели спрямо българския народ и спрямо идеята, за която са там“, добави той.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене