Сигналът до Топ Преса ражда само въпроси. Въпроси за които някой може да лежи в затвора. Стига да има активно МОН и институции. Те са на ход!

СЕНЗАЦИОНЕН СКАНДАЛ! Взел ли е президента Плевнелиев 15 000 лева, за да помилва учителка от Рибново?!!

Джуркини от години парадират с името на Плевнелиев!

Джуркини от години парадират с името на Плевнелиев!

Роденият в град Гоце Делчев президент Росен Плевнелиев намесен в позорен скандал. Лежала в затвора за търговия с дрога учителка твърди – дала 15 000 лева, за да бъде помилвана от държавния глава. 

Цяло село Рибново се чуди къде е истината! Пиянските изцепки на местният директор на училището Манчо Джуркин или просто Плевнелиев е попаднал в ужасяващ кръг от хора, без морал, с доста престъпни действия и политически схеми. Група загрижени за бъдещето на местното училище жители на гърменското село Рибново се обърнаха към разследващият екип на информационна агенция www.toppresa.com, с молба и надежда да се намесим и един път за винаги демоните от местната политика. Демони които раждат обществени изроди в годините. Изроди застрашаващи бъдещето на местното общество.

Президентът винаги е твърдял че в Рибново се чувства като у дома

По данни на местните жители в РИБНОВСКОТО училище работи като преподавател Ати Ликова, която е лежала за търговия с незаконни стоки в сливенския затвор. Въпреки неприятната, меко казано, биография местният директор Манчо Джуркин я назначава на работа. Няколко месеца е бил престоя на Ликова зад решетките в ареста и затвора и след като излиза от него тя отново е назначена да преподава на деца. Дали вече досието и е чисто, можем само да гадаем. Но на името на въпросната учителка е залепен още един грях – вместо да влиза в часове, тя продава на пазара в Рибново хранителни стоки под „зоркото око на директора“ и това не прави впечатление на никому, казват ни местните.

ЛИКОВА Е ЧОВЕК НА ДЖУРКИНИ НО ДО ОНЗИ ДЕН… 

Преди няколко дни учителят по математика и брат на директора Ибрахим Джуркин е обвинен в кражба от чантата на Ликова на 900 лева. Обвинението лъсва пред целият колектив на школото. Ликова и пред тях и из цялото Рибново тръби че парите са били 2000 лева. Целият скандал се разиграва пред учителския състав на училището в Рибново, потвърдиха ни отвътре. По думите на Джуркин, той просто си взел пари които Ликова му дължи. Забележете какво казал, тя чрез него трябвало да се издължи на президента Росен Плевнелиев, който е съученик на директора и негов брат, сумата от 15 000 лева за „излизането и от затвора“. Ликова бясна отговорила че по голямата част от сумата тя вече предала, на колегата си учител, сега имала затруднения и това не давало право на математикът да и бърка в чантата.

Пълен цирк! И това не е скеч на „Шоуто на Слави“, а реалността в едно българско училище и в едно европейско село. Сигналът до Топ Преса ражда само въпроси. Въпроси за които някой може да лежи в затвора. Стига да има активно МОН и институции. Те са на ход!

Следва продължение… 

Тема в развитие! Майката на учителката Ликова от Рибново: Вярно е че лежа в затвора, но бе помилвана и реабилитирана!

Бърза реакция! Директорът на рибновското училище: Ликова я взех по милост! Аман от нейните интриги!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене