Тема в развитие! Майката на учителката Ликова от Рибново: Вярно е че лежа в затвора, но бе помилвана и реабилитирана!

Хатидже Ликова

Хатидже Ликова

Цяло село Рибново ври и кипи след днешния скандал в Топ Преса. Първата реакция по публикацията ни

СЕНЗАЦИОНЕН СКАНДАЛ! ВЗЕЛ ЛИ Е ПРЕЗИДЕНТА ПЛЕВНЕЛИЕВ 15 000 ЛЕВА, ЗА ДА ПОМИЛВА УЧИТЕЛКА ОТ РИБНОВО?!!

беше на самия директор на училището Манчо Джуркин. Ето реакцията му тук: ДИРЕКТОРЪТ НА РИБНОВСКОТО УЧИЛИЩЕ: ЛИКОВА Я ВЗЕХ ПО МИЛОСТ! АМАН ОТ НЕЙНИТЕ ИНТРИГИ!  

Преди броени минути на един от редакзционните телефони позвъни госпожа Айрие Ликова, жител на село Рибново и майка на въпросната учителка Ати Липова или с пълно име Хатидже Липова. „Моля ви оставете детето ми на мира. След публикациите ви е изпаднала в депресия. Не си вдига телефона. Тя лежа само един месец в затвора, другото е следствен арест. И да президентът Плевнелиев я помилва, но не за друго, изпратихме му молба за помилване, обяснивхе му че тя е майка и жертва и той я помилва. Дъщеря ми Хатидже Ликова е напълно реабилитирана. В досието и пише че не е осъждана. Вярно е че е залавяна с цигари но преди години. От девет години тя е напълно реабилитирана и един съвестен жител на тази страна. Върши си работата и всичко е наред. Моля ви не дълбайте стари рани. Майка съм. С подобни публикациите знаете ли какво ми причиняване….“ Изплака госпожа Ликова пред репортер на медията ни.

Топ Преса не е съд. Нито психолог. Не едократно сме го заявавали. Топ Преса е приела да бъде будната обществена съвест. Наша работа е да извадим фактите и всички гледни точки, версии и хипотези. За останалата част топката е в полето на институциите и общественият морален съд.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене