ОИЦ-Благоевград с кампания в Петрич, Сандански и Гоце Делчев

В периода 08-23 юни 2022 г. Областен информационен център – Благоевград ще проведе информационна кампания във всички общини от област Благоевград за възможностите за въвеждане на мерки за енергийна ефективност – саниране на жилищни, публични, индустриални и търговски сгради, както и изграждане на фотоволтаични системи и слънчеви системи за битова гореща вода.

Поради административно-териториалното деление на страната ни и последващата от него допустимост на различни кандидати по различни мерки за енергийна ефективност, информационната кампания на ОИЦ – Благоевград ще протече в два формата. В общините Благоевград, Петрич, Сандански и Гоце Делчев, които попадат в обхвата на мерките по ПО1 и ПО2 на Програма за развитие на регионите 2021 – 2027 г., ще проведем информационни събития в зала, където с презентация ще представим всички възможности за кандидатстване пред заинтересованите лица.

В останалите общини на областта ще проведем открити приемни с мобилен щанд, където ще предоставяме пълната информация за възможностите за енергийна ефективност и други актуални към момента възможности за кандидатстване за европейско финансиране, както и ще отговаряме на конкретни въпроси на потенциални бенефициенти.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене