Бърза реакция! Директорът на рибновското училище: Ликова я взех по милост! Аман от нейните интриги!

„Вярно е, че въпросната Ликова говори глупости за мен, за членове на моето семейство, за училището…“ това потвърди в телефонен разговор, до човек на Топ Преса директорът на СУ „Йордан Йовков“ – Рибново Манчо Джуркин и продължи:“ До колкото знам Ликова е наказвана за търговия с контрабaнди стоки, а не за наркотици. Но всеки има право на втори шанс. Уви, само страдаме от това, че и дадохме втори шанс.“ Думите на Ликова за президента Пленлевиев, Джуркин определи като „Пълни глупости!“. 

Оказа се, че въпросната учителка, градящата бъдещето на децата в Рибново е разследвана за сводничество. Проверявана е по сигнали от контингента за търговия с контрабандни цигари, в сектор на „Вътрешна сигурност“ на МВР – Благоевград има данни, че е имала топла връзка със скандално известния екс неврокопски криминалист Изет Мурадов. Проверявана е за снабдяване на магазина на брат му в Дъбница с незаконните цигари. Същата преди години беше и свидетел по делото срещу екс полицая от Гоце Делчев – Тома Паскалев, която пред следователи заяви, че Паскалев искал да и намира момичета за проституция. Последното се оказа лъжа.

КАКВО ПРАВИ ЧОВЕК С ТАКОВА МИНАЛО, С ТАКАВА СКАНДАЛНА БИОГРАФИЯ В ЕДНО УЧИЛИЩЕ? РЕДНО Е НА ТОЗИ ВЪПРОС ЗА ОТГОВОРИ МИНИСТЪРА НА ОБРАЗОВАНИЕТО. ЧАС ПО СКОРО.

ПРИПОМНЯМЕ ЗА НАЧАЛОТО НА СКАНДАЛА: 

СЕНЗАЦИОНЕН СКАНДАЛ! Взел ли е президента Плевнелиев 15 000 лева, за да помилва учителка от Рибново?!!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене