Футболистът на „Пирин“Станислав Манолев с почетния плакет на ЛРС-Благоевград

След последния кръг от футболното първенство на страната спортната общественост в областния център изпрати с аплодисменти и благодарност футболистите Станислав Манолев и Светослав Дяков, започнали кариерата си в Благоевград.

В знак на признателност за изключителните спортни и ловни на Станислав Манолев председателят на ловното сдружение Иван Василев му връчи почетния плакет на организацията.

“Станислав е един от най-активните ловци в своята дружинка – сподели Иван Василев. – Въпреки спортната си ангажираност редовно се включва във всички ловностопански мероприятия”.

Спортист с блестяща спортна кариера, преминал през футболните отбори на „Пирин“, „Литекс“, ЦСКА, Лудогорец, ПСВ Айндховен, Фулъм, „Кубан“-Краснодар и „Динамо“-Москва Станислав Манолев с болка и благодарност се раздели с футболните фенове от Благоевград по повод приключването на футболната си кариера.

Иван Василев добави още една любопитна подробност.“В деня преди заминаването на Съни за мача във Враца му заръчах, ако не вкара гол, никога повече диво прасе да не попада на мушката му. Това разбира се беше приятелска шега, но той наистина вкара фантастичен гол, с който отборът на „Пирин“ си осигури оставането във футболния елит на България.”

След приключването на активната състезателна дейност Станислав Манолев остава на отговорна длъжност в клуба и е зачислен окончателно като безмилостен централен нападател на ловната дружинка в село Цапарево към ловното сдружение “Голак” в Струмяни.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене