ПОХВАЛНО!!! Спортен клуб в Симитли организира свободното време на децата и през лятото

Спортен клуб „Малки шампиони” от Симитли показа как може да ангажира пълноценно времето на младите хора и през ваканцията с идеята, че трябва действие, а не само приказки

Спортуването за пореден път обедини малките жители на общината и около 30 деца се включиха във велопоход, чийто маршрут бе от центъра на Симитли до базата на рафтинг клуб „Х” и обратно. Участието на толкова много деца не бе само за статистиката, а истинско преживяване за тях. Всички те бяха много ентусиазирани, но в същото време изключително дисциплинирани като всеки един от тях внимателно се съобразяваше безпрекословно със своя треньор Георги Стоянов ги водеше през цялото трасе, което е доста натоварено.

В същото време за доброто протичане на цялото събитие принос имаше Гранична полиция, чиито служители ескортираше децата по трасето. На базата на екстремния клуб младите спортисти можаха да се възползват докрай от това, което им предлага базата. Катериха се по височините на въжения парк и събраха още адреналин след велообиколката.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене