Община Банско взе участие на международното туристическо изложение „Културен туризъм“ във Велико Търново

Община Банско взе участие със собствен щанд на 17-то издание на Международното туристическо изложение „Културен туризъм“ в гр.Велико Търново. Щандът на Община Банско беше посетен от кмета на град Велико Търново Даниел Панов и зам.-министъра на туризма г-жа Мариела Модева, както и официалните гости от посолствата на Австрия, Виетнам, Индия, Испания, Корея, Палестина, Румъния, Турция и Азербайджан.
Форумът е най-авторитетната платформа за представяне на усилията на общини, културни институти, компании, граждански сдружения за развитието на културния туризъм. Участниците в изложението и съпътстващата го богата дискусионна програма представиха нови обекти и социализирани забележителности, създадени атракции и услуги, издания за култура и туризъм, фестивали и празници, които разкриват самобитното очарование на регионите
Още от първия ден, интересът на посетителите беше изключително голям към щанда на Община Банско. Ски-зоната беше във фокуса на посетителите, като едно от най-големите предимства на града.
Представени бяха възможностите за туризъм в община Банско през цялата година. Основен интерес предизвикаха условията за СПА, оздравителен и природен туризъм, предлагани в курорта и региона.
На изложенито за летния сезон Банско беше представен като топ-фестивална дестинация и беше промотиран летен афиш 2022.
Изложението беше една успешна реклама на Банско като целогодишна туристическа дестинация.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене