Този човек ни оплю без да ни даде думата по обвинение, че сме рекетирали жрицата и семейството и от Крибул за пари при положение, че племенникът и по онова време работеше в Топ Преса

За Карбовски… от Топ Преса!

Този човек купи чисто новия Хамър на лечителите от Крибул.

Този човек ни оплю без да ни даде думата по обвинение, че сме рекетирали жрицата и семейството и от Крибул за пари при положение, че племенникът и по онова време работеше в Топ Преса. И от вчера читатели не спират да ни агитират – хайде “ударете го и Вие, дойде Ви на воле”. Да ама – не. Миналото ще оставим в мулатите ръце на Злата Ризова бившата ПР-ка на най-проваления кмет в България, нека тя да претопля манджите, като застаряваща домакиня. Ние използваме момента да си кажем нашето. Мартин Карбовски не е съвършен, нито е мъченик или светец, за каквито се представят Прокопиевите медии, разбирайте слуги и подлоги.

Мартин Карбовски не е и този, какъвто го представят Прокопиевите медии и подлогите на “Дай България”. Като всички нас обикновените хора, Карбовски има своите грехове но има и качества, така нужни на страната ни сега. Карбовски е смел, чистокръвен бунтар и творец на свободата. Карбовски не е от новото журналя-джендър пишещо общество, Карбовски е от тези, които умеят да градят и създават. Сам юнак на коня е Карбовски в дни на война водена с букви а не с куршуми. Посичан, обиждан и хулен но оцелял и препатил през целя луд преход на страната ни. Комерсиален но отказал да се продаде на фондации, лобита и тайни общества…за това му се наложи и баби да рекламира и фирми да продава. За да оцелява! Но от страната на медйиното бунтарство и свобода Мартин Карбовски е чист! Има очи да ни погледне! И можеше да даде много. Карбовски е един от малкото, които има и топките и експертизата да се опълчи на медийните търгаши и лобисти в СЕМ.

Карбовски можеше да се опълчи на медийната система вкарана в зависимости от соросоидни и проджендърските фондации, можеше да извади на светло цялата кал на медйините лица от екрана и да я прочисти. Можеше! Дори и сам! Жалко, че Карбовски се отказа от битката. Жалко е че не го подкрепихме.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене