РЗИ в акция! Удариха три работещи заведения в Гоце Делчев!

Какво доживяхме?! Ние от най – четената и местна медия, да се налага да пишем за собственици и гости на местни заведения като за престъпници! 

Вчера вечерта при съвместна акция на РЗИ и полицията в град Гоце Делчев са разкритии три известни неврокопски ресторанта, които по закон са затворени заради извнърднето положение свързано с пандемията, но незаконно са работели и посрещали гости.

Става въпрос за две кръчми в центъра на град Гоце Делчев и едно ресторантче в покрайнините. С пригласена светлина и тиха музика, заведенията са работели на пълна пара и буквално били препълнени с гости. На управителите и собствениците на въпросните заведения са направени актове, единият от който бил 3000 лева. Обектите са запечатани.

Източници на Топ Преса споделят че това не са изолирани случаи, а практика. Дава се пример за хотели в региона, които посрещат гости само за ресторантите си пишейки ги като гости на хотела. Впъреки указанията да се сервира храна само в стаите на хотелите, ресторантите им работят и си сервират храна по стандартната процедура, твъртят още източниците на Топ Преса.

Следва продължение….

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене