След Разлог и Добринище , пиринските депутати и евродепутати се срещнаха с актива и ръководството на ГЕРБ –Гърмен

Изключително натоварен но и много ползотворен се оказа първият ден на новата седмица за   депутатите от ГЕРБ в Благоевградска област и двамата евродепутати също от областта Асим Адемов и  Андрей Новаков.

След проведените днес важни средства  с кметове , ръководители на партията и  жители на Разлог и  Добринище , срещите продължиха и в община Гърмен .

Общинските съветници, кметовете на кметства, общинското ръководство и част от актива на ГЕРБ – Гърмен се срещнаха  днес с пиринските депутати  Даниела Савеклиева, д-р  Тончев, Александъл Мацурев и разбира се с  евродепутатите Асим Адемов и Андрей Новаков  , който е и областен координатор на партията в област Благоевград .

На срещата  общинският председател Верхад Ислямов  заяви ,че структурата  в община Гърмен  се обновява и наред с това работи активно за решаване на проблемите в общината.

Ръководството на ПП ГЕРБ  в  Гърмен и активистите  отчетоха  и  нуждата от повече срещи по селата и повече разяснения за провежданата политика  от правителството на Бойко Борисов и ПП ГЕРБ.

На  гостите бяха зададени много въпроси на които те се постараха да отговорят коректно както и за някой да поемат лични ангажименти за решаването им .

„Ще провеждаме периодично  още много срещи и инициативи“ бяха категорични от областното ръководство на ГЕРБ  и на трите проведени днес срещи  в Разлог, Добринище и Гърмен .

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене