Благотворителен концерт в помощ на блок 18

Благотворителен концерт, дни преди един от най-големите християнски празници – Великден, ще се проведе в Благоевград. Каузата, която ще обедини изпълнители като Иван и Ивана Дякови, Никола Тодоров, оркестър Роял Бенд Благоевград и други, е в помощ на семействата от изгорелия блок в квартал „Струмско“.

Кошмарът за живущите в блок 18 започна декември месец миналата година, когато огромен пожар отне живота на трима души и остави десетки други без дом, дни преди Коледа.

Част от семействата бяха настанени в жилища от Община Благоевград, други останаха при близки и роднини. Огромна вълна от съпричастност заля региона и месеци наред благоевградчани помагат с каквото могат, за да бъде възстановен опожареният блок.

В навечерието на Великден, е време всички да се обединим, за да може нашите съграждани отново да заживеят в домовете си!

Благотворителният концерт ще се състои на 21 април от 18:30 в зала „Пейо Яворов“. Билети няма да има, а всеки желаещ да помогне, ще има възможност да го направи чрез позиционирани кутии за дарения.

Открита е и банкова сметка:

IBAN: BG41 UNCR 7000 1524 6765 66
BIC: UNCRBGSF
При банка: Уникредит Булбанк АД
Титуляр: Dimitar Slavchov Nanov
PayPal: Димитър Нанов
Email за Пейпал: blok18@abv.bg

Банковата сметка е открита съгласно Решение на Общото събрание на Блок 18 специално за набиране на средства за възстановяване на щетите от пожара. Със събраните суми ще могат да се разпореждат само заедно трима избрани от Общото събрание на входа етажни собственици – Димитър Нанов, Михаела Митева и Костадин Георгиев.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене