В политиката не е срамно да си дебел, срамно е да си дебелокож!

Извини се, Бибов! Не е срамно! Срамно е да мълчиш!

Извини се, Бибов! Не е срамно! Срамно е да мълчиш!

Детайлът издава същноста. Дяволът се крие в детайлите. В случаята детайлът вади очи. Вчера паякът отнесе мерцедеса на общинаря от ГЕРБ в Благоевград Евгени Бибов. Старейшината спрял колата си на платено от РЗИ паркомясго, сложил съветническата си карта на прозореца и отпрашил по каузи, смятайки че е ваксиниран против паяка поради безочливо паркиране.

 

Служители на „ Паркинги и гаражи “, обаче видели колата му, създали информация, че мястото е непознато и платено с абонамент за една година и викнали репатрака. Заслугата е на достойните служители а не на колагата на Бибов – шефът на „Паркинги и гаражи“.

Сега гербаджията ще би трябвало да си заплати за нарушаването, а безкомпромисното отношение на чиновниците от „ Паркинги и гаражи “ заслужават възторженостти, смятаме ние. Какво като е общински консултант, да не е от „ шарената крава “, разясниха очевидци на случката и отчитат, че вече двадесет и четири часа след срамът за Бибов той не си позволи барем едно извинение.  Че всички в югозападната столица го познават като „Бай Ганьо“ не е тайна нито е интересно. В случая обаче признанието е след тази случка Бибов затвърди прякора си. И не защото е объл и тлъстичък като Бай Ганя… а зъщото потвърждава същността му. Дебелокож Ганьо е… Иска да се измъкне очаквайти чудото да бъде за три дни. Ние от Топ Преса обаче сме убедени, че избирателят друго му е замислил и ще го боли доста…

Бибов вече не е недосегаем и може да си навре картата ... знае къде!

Бибов вече не е недосегаем и може да си навре картата … знае къде!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене