С 34:25 неврокопските хандбалисти се наложиха на решаващата им среща в неделя с габровци

На решаващата серща за Хандбален клуб „Пирин 64“ Гоце Делчев в неделя с отборът на Габрово, „Чардафон“, неврокопчани зарадваха феновете си с ценната победа с резултат 34:25. Победата бе решаваща за домакините от Гоце Делчев за класиране във финалната четворка в първенството на „А“ републиканска хандбална група.

„През този сезон не сме играли по-добре от днес, но отборът на Гоце Делчев е много труден за победа“, коментираха играчи на гостите от Габрово. „Аз още от самото начало на първенството съм на мнение, че отборът на Гоце Делчев е доста добре комплектован с много добри играчи, добре сложен и смятам, че не това му е мястото което заслужава и може“, сподели наставникът на „Чардафон“, Христо Данаилов.

„Момчетата подходиха много сериозно защото знаеха, че направим ли грешка излизаме от финалната четворка на турнира“, каза от своя страна, наставникът на ХК „Пирин-64“, Николай Пиргов. Какво още казаха двамата наставници след мача и интересни моменти от срещата, чуйте и вижте във видеото на материала.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене