Волейболен турнир в новата спортна зала на СУ“Н. Вапцаров“ гр. Хаджидимово.

Волейболен турнир с много емоции се проведе в новата спортна зала на СУ“Никола Вапцаров“в гр. Хаджидимово. Участие в него взеха ученици от СУ“Христо Смирненски“- с .Кочан,СУ“Свети Кл.Охридски“- с. Слащен ,ПГ по МСС „Пейо Крачолов Яворов“- гр.Гоце Делчев и домакините от СУ „Никола Вапцаров“- гр. Хаджидимово.

Отборите спортсменски се състезаваха. Получи се един чудесен спортен празник.
Блестящо бе представянето на мъжкия отбор на ПГ по МСС “ Пейо Кр. Яворов“ гр. Гоце Делчев, които заслужено спечелиха 1-вото място.
Престижното 2-ро място бе заслужено от отбора на СУ “Христо Смирненски” с.Кочан. 3-тото място бе завоювано от състезателите на СУ “Свети Климент Охридски” с.Слащен, а домакините се класираха на почетното 4-то място.

Един от най-оспорваните двубои беше този за 3-то място.Момчетата от СУ “ Свети Климент Охридски” и СУ “Никола Вапцаров” си размениха по един гейм. Таймбрека беше изключително оспорван и играха точка за точка,като домакините водеха,но гостите показаха силна психика и спечелиха.

В двубой се изправиха и два отбора момичета. Този на домакините този на с.Слащен. Но въпреки явното превъзходство на домакините,отбора на гостите показаха повече издръжливост и спечели с 2:1 гейма,като тайбрека беше изключително оспорван и се играеше точка за точка.
Да си пожелаем този турнир да стене регионален, да гостуват повече отбори и да ставаме свидетели на повече такива спортни събития.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене