Левскари атакуват петричкото село Самуилово утре

Това потвърдиха от петричкото село Самуилово, където ще акостират едни от най-големите имена на „синия“ клуб

От там отхвърлиха слуховете, че планираното грандиозно празнуване на десетгодишнината от възстановяването на местния клуб „Калабак“, чиято кулминация е именно мач срещу „Левски“, е пред угрозата да пропадне. Напротив, организаторите препотвърдиха информацията, че събитието ще се състои, а всякакви други информации нямат почва. От там дори открехнаха завесата относно част от участниците, които ще се включат в мача. За празника своето намерение да участват са дали едни от големите любимци на „сините“ фенове – Христо Йовов, Димитър Телкийски, Станислав Ангелов и др.
Ще присъстват живите легенди на клуба – Добромир Жечев, Стефан Павлов (Фифи Перото), Ангел Станков, Кирил Ивков, Сашо Костов, а преди кулминацията на празника бъдещето на „Левски“ в лицето на деца от школата на „Герена“ ще се изправи срещу своите връстници от ФК „Калабак“, ФК „Мечетата“(Петрич) на Ивайло Стоянов и ОФК „Беласица“ (Петрич).
Грандиозното футболно шоу ще се проведе утре (9 октомври) на стадиона в село Самуилово, а началото му е предвидено за 11:00 часа.

Основен спонсор на събитието е VIVACOM. Организатори са Националният клуб на привържениците на „Левски”, кметство – Самуилово, и община Петрич.

На оглед на стадиона в Самуилово преди събитието пък бе Любомир Костадинов, председател на Надзорния съвет на националния клуб на привържениците на „Левски”. Той разкри част от тайните по организацията на голямото събитие:

„Тук съм, за да огледам какви възможности има да разположим винили, реклами и знамена. Наскоро се смени собствеността в „Левски”, господин Спас Русев закупи VIVACOM, и имаме идея да правим подобни мероприятия, които да популяризират „Левски”, и да събираме повече привърженици. В региона има много привърженици на нашия отбор, а в Петрич имаме доста силен фенклуб“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене