Съветниците на Гоце Делчев дават зелена светлина на серия от частни инвестиции

На редовно заседание на Общински съвет -Гоце Делчев днес биват разглеждани и одобрявани серия от частни инвестиционни намерения. Най-често те са сзързани с промяна предназначението на имотите от земеделски в индустриални или в сферата на услугите.

В тази връзка съветниците разрешиха на Християн Алмишев да извърши промяна на показателите за УПИ IV – 307 от кв.131 по плана на гр. Гоце Делчев.

Разрешава се на Костадин Иванов Щерев да направи склад за селскостопанска продукция в  местност „Заемджиков чифлик/Мочура“ от землището на град Гоце Делчев.

Разрешава се на Ани Мирчева да направи склад за селскостопански продуктии в местност „Мантара“ от землището на село Борово.

Разрешава се на Атанас Стоянов Каракиев изготви ПУП и да направи  складова база за строителни материали в местност „Текето“.

Разрешава се на Васил Пулев  да направи пункт за годишни технически прегледи, автосервиз и гаражи в местност „Балтовици“ от землището на село Борово.

Разрешава се  на Богдан Илиев Кукудев, управител на Витал Трейд да инвестира в складово-производствена дейност и фотоволтаичен парк в  местност „Горна голяма нива“ от землището на село Мосомище.

Разрешава се на Реджеп Реджеп Черкез да изработи проект за курортни дейности в природна среда в местност „Киркалица“ от землището на с. Брезница.

До края на деня се очаква съветниците да се произнесат по внесено искане за промяна в цените на таксиметровите услуги.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене