Гимназисти изненадаха кмета Москов на Благовещение

На Благовещение, директорът на ПМГ „Яне Сандански“ гр. Гоце Делчев Елка Божикова и изявени ученици от учебното заведение изненадаха с с благи вести кмета на общината Владимир Москов. Освен отправения благослов за здраве, щастие и успехи, директорът на гимназията Елка Божикова запозна кмета на Гоце Делчев и заместник-кмета Богдан Боцев с високите постижения на учениците от елитното училище.

Успешните ученици, които са се класирали на национални състезания и олимпиади, сами разказаха за своите победи и споделиха вълнението си от добрите резултати. „Постиженията на учениците прославят не само нашата гимназия, а и нашия град и ние сме горди от техните успехи“, коментира директорът на учебното заведение Елка Божикова.

Кметът на общината благодари за хубавата изненада и на свой ред отправи пожелания за здраве, щастие и още повече успехи. „Вие сте нашето бъдеще – на общината и на страната ни, разчитаме много на вас. Затова подкрепяме всяка ваша инициатива, радваме се и ценим всеки ваш успех“, допълни още Владимир Москов

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене