Златните момичета и Илиана Раева идват за 7-ия рожден ден на КХГ „Пирин Ем“ – Гоце Делчев

Клубът по художествена гимнастика “Пирин Ем” град Гоце Делчев празнува 7-ми рожден ден.
Потози повод от гоцеделчевския клуб отправят покана до всички, които желаят да станат част от празника на грациите и треньорите от КХГ „Пирин Ем“, да заповядат на 2 април /събота/ от 17:00 часа в “Арена Неврокоп“. Събието се организира от КХГ „Пирин Ем“, с подкрепата на община Гоце Делчев и БФХГ. Входът е свободен.

Специални гости на тържеството за 7-ата годишнина от създаването на клуба ще бъдат кметът на община Гоце Делчев Владимир Москов, олимпийските шампионки от анасамбъла по художествена гимнастика на България, председателят на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева, зам. – председателят Невяна Владинова, певицата Галина Димитрова.

„Скъпи приятели и любители на художествената гимнастика,
с голям трепет и вълнение искаме да Ви поканим на нашия празник, по случай седмият рожден ден на Клуб по художествена гимнастика “Пирин Ем” гр. Гоце Делчев.
Тържеството ще се състои на 02.04.2022г. от 17:00ч. в “Арена Неврокоп” гр. Гоце Делчев.
Наши специални гости ще бъдат олимпйските ни шампионки от Токио – ансамбълът на България, председателят на БФХГ г-жа Илиана Раева, заместник-председателят Невяна Владинова, кметът на община Гоце Делчев г-н Владимир Москов и големият глас на българския фолклор Галина Димитрова.
Ще имаме още много изненади от наши приятели от други клубове в страната.
На тържеството ни ще бъде поставена дарителска кутия с кауза за подпомагане, развитие и популяризирането на клуб по художествена гимнастика “ПиринЕм” град Гоце Делчев. Заповядайте и бъдете част от този празник!“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене