Петима юноши започват подготовка с мъжкия отбор на ВК „Пирин- Разлог“

Петима юноши от школата на ВК „Пирин- Разлог“ започват подготовка с мъжкия отбор за сезон 2022/23 на първенството по волейбол.
Бронзовите медалисти за кадети Даниел Мицин, Стилиан Делибосов, Мартин Мандаров, Кристиан Сланчев и Иван Елчинов са играчите, върху които ръководството на отбора ще акцентира, с идея в близкото бъдеще те да заемат и титулярни позиции.

През сезона юношеския национал Стилиан Делибосов, спечелил трето място с националния отбор до 19 г. в Грузия през изминалата година, застава в центъра, заедно с Костадин Гаджанов и Васил Атанасов. Разпределителите на отбора ще бъдат опитният Любо Агонцев и младият Даниел Мицин, а либера – Кристиан Сланчев и Дафин Коцаков.
След няколко сезона в отборите на „Деа спорт“ (Бургас), „Арда“ (Кърджали), „Дунав“ (Русе), и „Хебър“ (Пазарджик), Дейвид Кръстев се завръща в родния „Пирин“ като диагонал, заедно с Мартин Юруков.

Мартин Мандаров и Иван Елчинов допълват състава на посрещачите Теодор Каменов и Кристиян Алексов от „Люлин“ (София), и Ерик Стоев от „Сливнишки герой“ (Сливница).

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене