Ангел Главчев е родом от село Илинден. Живее в Благоевград и от години се занимава с монтаж на ВиК инсталации и строителство. Брат е на уважаваните бизнесмени от Гоце Делчев - Атанас Главчев - Любана и Ко и Неделчо Главчев - Дечи. 

ВИДЕО: Сензацията на протеста! Ангел Главчев от Илинден пред МВР остро срещу Рашков пламенна защита на Борисов!

Роднеият в хаджидимовското село Илинден част от голямата фамилия Главчеви – Ангел Главчев се превърна в сензацията на простеста в защита на Бойко Борисов.

Сам но „въоражен“ с един мобилен телефон, монтажникът на ВиК инсталации в Благоевград изнесе нагледен урок как се защитава партиен лидер. Пред охраняващите КПП в сградата където беше задържан Бойко Борисов, Главчев обясни, защо арестът н абившия премиер е „пълен абсурд“. Нещо повече, не само защити лидерът на ГЕРБ ами отправи безпощадни думи към министър Бойко Рашков. Дори го обяви в некоректност, не бил плащал на майстори, докато си строял имотите… Цялото меко казано колоритно видео гледайте долу – САМО В ТОП ПРЕСА!

Ангел Главчев е родом от село Илинден. Живее в Благоевград и от години се занимава с монтаж на ВиК инсталации и строителство. Брат е на уважаваните бизнесмени от Гоце Делчев – Атанас Главчев – Любана и Ко и Неделчо Главчев – Дечи.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене