Валерия Докузова от Симитли се бори за титлата „Мисис Бургас“

Красивата Валерия Докузова от Симитли отново има нужда от подкрепата ни! Докато е в отпуск по майчинство и се грижи за едногодишното си дете, дамата се захвана с ново предизвикателство – бори се за титлата „Мисис Бургас“.

Валерия е завършила Национално училище за танцово изкуство – София, специалност народни танци. Професионално се развива като модел за коафьорски събития, шоута и семинари.

Родом е от град Симитли. Обича екстремните изживявания, разходките сред природата и четенето на книги. В свое хоби е превърнала любовта към сладкарското изкуство.

„За рождения ми ден, който е в края на месеца, реших да си подаря емоция – 1 ден малко бягство от ежедневието, което така ме завъртя в последните година и половина, че дните започнаха да се сливат“, споделя Валерия във връзка с участието си в конкурса „Мисис Бургас“.

Красивата симитличанка, която се прочу с участието си в телевизионно кулинарно шоу и работата си като фотомодел и актриса във филма „Страстите абитуриентски”, е единствената българка, която тази година стигна до четвъртфинала на престижния международен конкурс за корица на едно от най- популярните лайфстайл списания в Америка JETSET Magazine и титлата „Miss Jetset 2022”

„До конкурса стигнах на шега, исках някаква промяна и реших да предизвикам себе си, също така да видя колко от хората в обкръжението ми наистина държат на мен”, заяви тогава Валерия и допълни: „Ако спечеля титлата и наградния фонд /б. р. 50 000 долара/, бих искала да подкрепя няколко каузи, сред които един приют, който е на ръба на оцеляването. Също така ще даря средства за детенце, което се нуждае от слухов апарат. Ако има нужда, съм готова да помогна и на един познат от Симитли, който се бори за закупуването на още една линейка и за денонощна аптека в Симитли. Другата част от парите ще инвестирам в малък семеен бизнес, обучение и кратка заслужена почивка със семейството ми, защото не сме почивали от години”.

Източник: Вестник Струма

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене