Злато, сребро и бронз в Корница, спечелени в състезание по английски

Злато, сребро и бронз завоювани от учениците на ОбУ „Св.П.Хилендарски“ – с. Корница в национално състезание по Английски език.

Училищното ръководство и учителски колектив са изключително горди с постиженията на 21 ученика от втори до шести клас, които през месец февруари за поредна година участваха в националното състезание по Английски език- „Аз зная английски език“, част от националните ученически състезания „Многознайко“.

Ученическите състезания „Многознайко” имат за цел да стимулират логическото мислене, въображението и паметта на учениците; да възпитат у тях чувство на надпревара за знания и постигане на успехи. Състезанията са предназначени за ученици 1-7 клас и са съобразени с усвоените знания по учебните предмети за съответните класове.

След обявяване на класирането, вчера в училището ни пристигнаха и дългоочакваните награди- 6 златни медала, за постигнато първо място, 3 сребърни медала за постигнато второ място, 5 бронзови медала, за постигнато трето място и грамоти за достойно участие за всички ученици.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене