Даниела Симидчиева става почетен гражданин на Благоевград

С 41 гласа “За” общинските съветници решиха най-умната жена в света-  Даниела Симидчиева, да бъде обявена за почетен гражданин на Благоевград. Това стана по време на днешната сесия, въпреки, че предложението беше внесено от адв. Албина Анева още в края на миналата година.

Даниела Симидчиева е призната за най-умната жена в света. Коефициентът й на интелигентност  е 192 от 200 възможни точки от теста на МЕНСА. Все още никой не е подобрил нейния резултат.

Родената през 1960г. в Благоевград Даниела Симидчиева е най-умният човек на планетата. Тя е признат гений, чийто ум може да си съперничи с Леонардо да Винчи, Нютон и Айнщайн.

Има три висши образования, едното от които от Университета Лунд, в Швеция.Тя разказва, че се е явила на теста за интелигентност на МЕНСА на шега. Според канадски източник IQ 192 статистически могат да имат 1 на 100 000 000 души, което като процент е 0.000001% или при 7 милиарда души на планетата – само 70 човека.

Даниела Симидчиева смята, че е богата, защото има три дъщери и не спира да им повтаря, че да си умен е едно, а да си мъдър е всичко.

В  ранните години на демокрацията, с помощта на екипа си в КНСБ, Даниела Симидчиева събира над 24 000 подписа в защита името на града и в резултат президентът Жельо Желев не подписва указа за преименуване на Благоевград.

Към днешна дата Даниела Симидчиева е щастлива баба на 6 внучета.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене