Слънцето разкъсва облаците, за да ни стопли

Максималните температури утре ще са от 9° до 14°, в София – около 10°

През нощта над по-голямата част от страната беше предимно ясно, по-значителна бе облачността над Източна България. Това съобщи дежурният синоптик от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) Евгения Егова, цитирана от Фокус.

В сутрешните часове на отделни места в равнините и низините видимостта е намалена. Почти тихо е с минимални температури предимно между минус 5° и 0°, в София – около минус 4°.

Днес ще е предимно слънчево, до обяд над източните райони облачността ще намалее. Ще духа слаб в Източна България до умерен северозападен вятър. Максималните температури ще са от 9° до 14°, в София – около 10°.

Атмосферното налягане ще продължи да се понижава и ще се доближи до средното за месеца

Времето за Гоце Делчев ще е предимно слънчево и максимална температура 12 градуса.

Над Черноморието облачността в сутрешните часове ще е значителна, но до около обяд ще се разкъса и намалее и ще е предимно слънчево. Ще духа до умерен северозападен вятър. Максималните температури ще са 8°-10°. Температурата на морската вода е около 7°. Вълнението на морето ще бъде 3 бала.

Над планините ще е предимно слънчево. Ще духа умерен до силен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 4°, на 2000 метра – около минус 3°.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене