Единият от задържаните Неджми Алиев се оказал невинен и неволно въвлечен в ужаса. Понастоящем той е разпитан и освободен и се намира в дома си.

ВИДЕО и СНИМКА: Цялята истина за убийството край Хвостяне! ОБЗОР!

Жертвата! Снимка : Наш читател фейсбук!

Жертвата! Снимка : Наш читател фейсбук!

17-годишната Виктория е момичето, прегазено на пътя Дъбница-Хвостяне снощи. Часове наред бяха нужни на криминалистите да установят самоличността на прегазеното момиче, тъй като нямало никакви документи в себе си, научи Топ Преса от МВР. Версиите бяха няколко, но основната работна бе, че става въпрос за любовна драма.

Час по час изплуваха детайлите около тежкото произшествие, което в началото приличаше на умишлено убийство. Ето какво се е случило. Виктория се скарала с бившия си приятел, с когото няколко месеца живеела на съпружески начала, разбра Struma.com. Снощи двамата се скарали, докато пътували в автомобила му, в който пътувал и негов братовчед. В разгара на кавгата приятелят ударил няколко шамара на момичето и тя скочила в движение, започнала да бяга покрай пътя, в нивите, но той я догонил, бил я отново, и я качил на ръце на задната седалка в автомобила си. Докато се мъчил на потегли Виктория отворила вратата, с намерение да излезе на платното. Показала се, но приятелят и я хванал за краката и започнал да я дърпа на вътре. Докато се водила тази борба половината от тялото на момичето било извън автомобила. В този момент с бясна скорост минали 4-имата младежи с БМВ и отнесли Виктория, буквално смазали момичето. Двама са от Хвъстяне и двама от Блатска. Единият от задържаните Неджми Алиев се оказал невинен и неволно въвлечен в ужаса. Понастоящем той е разпитан и освободен и се намира в дома си.

Всичко това се случило пред очите на бившия и. Уплашен той изоставил тялото на пътното платно и избягал. Задържан е днес около обяд. Това е механизмът на нелепата и жестока смърт на Виктория. По случая е образувано досъдебно производство. В ареста са 4-имата младежи от БМВ-то, които ще отговарят за причинена смърт по непредпазливост. Случилото се е видял шофьор на камион, който подал сигнала в полицията.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене