Роденият в гоцеделчевското с. Лъжница футболен вратар Исмет Кисьо може да смени настоящия си тим „Монс Калпе“ с първенств

Вратар от Лъжница сменя Гибралтар с Турция

Роденият в гоцеделчевското с. Лъжница футболен вратар Исмет Кисьо може да смени настоящия си тим „Монс Калпе“ с първенство, далеч по-силно от гибралтарското, в което се подвизава в момента бившият юношески национал.

Касае се за Турция, откъдето интересът не е новост. Още през зимата на миналата година имаше възможност юношата на „Неврокоп“ да премине в южната ни съседка. Сега дори се споменават имената на два втородивизионни клуба. Това са 3-ият в класирането „Къркларелиспор“ и 8-ият „Анкара Демирспор“. Друг кандидат е треторазрядният „Кушадасъспор“. Препоръките за Кисьо са дадени от изселник в Турция от Неврокопския край, който е представил пред въпросните клубове земляка си, преминал през сериозна школовка в Италия. Влизането в преговори няма да е в нарушение на футболните правила, след като остават 6 месеца от договора му с „Монс Калпе“. От друга страна, турците ще трябва да говорят с настоящите работодатели на младия страж.

Всичко обаче много ще зависи и от цената, която ще бъде поискана, защото клубовете в Турция в момента са доста предпазливи с оглед вихрещата се финансова криза там.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене