Поискахме кратък коментар от г-н Думанов, но такъв ни беше отказан с аргумента, че не прави тези неща за да бъде в медийното пространство.

Росен Думанов със серия благотворителни акции преди Коледа!

Предприемачът и общински съветник от Гоце Делчев – Росен Думанов отново със значителни благотворителни акции преди светлите коледни и новогодишни празници. 

Човекът с голямо сърце, отзивчив при всяка благотворителна кауза, обзаведе за своя сметка с най – модерно оборудване ученически кабинет в Трето основно училище „Братя Миладинови“ Гоце Делчев. „Имаме спечелен проект за подобравяне на учебно материялната база. Извършиха се много ремотни дейности по този проект, но в един от ремонтираните кабинети нямахме оборудване. Благодарение на спешната намеса на господин Думанов, въпросният кабинет е оборудван с ново, иновативно и модерно оборудване. Благодарни сме му от сърце.“ Заявиха за Топ Преса от учебното заведение.

Успоредно с това, след като зе запознал с драматичната история на преподавателят от ПМГ „Яне Сандански“ – Гоце Делчев – госпожа Димка Дерменджиева, историята на която можете да видите ТУК , Росен Думанов не останал равнодушен и се включил в апелът за помощ. Той лично от своите лични средства отпуска ежемесечна стипендия за едно от децата на жената в нужда. Поискахме кратък коментар от г-н Думанов, но такъв ни беше отказан с аргумента, че не прави тези неща за да бъде в медийното пространство. Ние обаче смятаме, че добротата е заразна и добрите новини от този тип са задължителни и трябва да се публикуват ежедневно. Пожелаваме си през новата 2022 година добрите новини като тези да доминират.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене