Топъл обяд срещу усмивка в Благоевград

Индийският ресторант в Благоевград “Punjab da Sher” започва благотворителна инициатива, в която собствениците на заведението въпреки тежките ковид ограничения и отлив на клиенти, пред които те самите са изправени, подават ръка на хората в нужда в областния град.

С наближаването на коледните празници и с понижаването на температурите навън “Punjab da Sher” реши да раздаде топла храна срещу усмивка. Собствениците заявяват, че не търсят реклама и популярност, а просто искат да подарят топъл обяд на тези, които са изпаднали в нужда и не могат да си го позволят.

„Тъй като разбираме, че най-вероятно хората, които имат истинска нужда нямат фейсбук и не могат да видят това съобщение, решихме да направим талончета, които, вие – нашите клиенти и приятели, ще получавате при покупка от нашето меню и чрез тях ще може да подарите един топъл обяд на някого в нужда“, пишат на фейсбук страницата на ресторанта.

„Вярваме, че заедно можем да направим много добри дела и с ваша помощ ще достигнем до много хора!“, призовават от “Punjab da Sher”. И допълват, че всеки ден между 13:00 и 15:00 ще раздават от тяхната леща с хляб на нуждаещите се срещу талонче и усмивка. Броят на талоните, които ще се раздадат е неограничен и инициативата ще продължи до края на месец декември (31.12.2021г.). Разбира се всеки нуждаещ се ще получи топъл обяд и без да има талон, като те са просто средство, чрез което да се достигне до хората, обясняват от заведението. Ако познавате хора, които имат нужда, можете да вземете талончета за тях на място в заведението.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене