Богдан Боцев: Благодаря на всеки един от вас, който ме подкрепи с гласа си!

Изявление на Богдан Боцев, кандидат за народен представител от „БСП за България“
Скъпи приятели и съмишленици, благодаря на всеки един от вас, който ме подкрепи с гласа си! Признателен съм, че сте ми гласували доверие и дълбоко ценя това.
Все още очакваме окончателните резултати, но с получените 1876 лични преференции за трети пореден път през тази година се нареждам на първо място в листата на БСП, след водача проф. Георги Михайлов.
Изключително притеснителна обаче, е ниската избирателна активност. Фактът, че близо 60 % от гласоподавателите не са упражнили правото си на глас говори колко обезверени и уморени са хората в България. Именно заради това е изключително важно да бъде конструиран стабилен парламент и да се състави правителство, което да се заеме с неотложните за решаване проблеми.
Лично за мен е важно, че все пак промяна ще има, защото гласоподавателите избраха нови лица, на които възложиха нови надежди. Да се надяваме, че ще е за доброто на Родината ни!
Аз ще продължа да работя всеотдайно както и досега! Ще направя всичко по силите си, за да съм полезен на своите съграждани като заместник-кмет на община Гоце Делчев!
Не забравяйте, че изборите все още не са приключили и на 21 ноември трябва да изберем президент – с номер 6 е Румен Радев, в който аз и голяма част от българите виждаме нашият достоен държавен глава!
Благодаря ви за подкрепата!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене