Каракачанов: Абсолютна постановка срещу кмета на Сандански! Кой ще купува гласове с 2000 лв. в 19,40 часа?!

Задържането на кмета на община Сандански – Атанас Стоянов от ВМРО, в края на изборния ден е нагласена, натъкмена работа. Абсолютна постановка. Кой отива с 2000 лева да купува гласове в 19,40 часа?! Знае се как вървят тарифите. Смята ли някой, че общински кмет ще тръгне да купува 20 гласа в края на изборите?! Това заяви лидерът на ВМРО-БНД – Красимир Каракачанов.

Той се е чул с кмета Атанас Стоянов няколко пъти снощи, докато е извършвана проверка на автомобила му в село Ново Делчево. Градоначалникът пътувал от село Склаве към Сандански, когато е спрян за проверка от полицейски служители. По непотвърдена информация в колата са намерени пликове с пари и списъци с имена.

„Много въпроси нямат логични отговори. Ще разберем кой стои зад тази атака срещу кмета Стоянов. Той бе притеснен от случващото се. Няма как да е другояче. Но не може човек като него да се занимава с такава работа. Несериозно е! Кога ще разплати тези 20 гласа, кога ще гласуват тези хора, след като има 20 минути до края на работния ден… За мен това е абсолютна постановка, въпросът е кой я е поръчал тази постановка”, каза още Красимир Каракачанов.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене