Кандидатът за народен представител от Петрич Йорданка Атанасова: БСП залага на важни приоритети и разумни решения за бъдещето на страната

Кандидатът за народен представител от листата на „БСП за България“ в Благоевградска област Йорданка Атанасова залага на срещите с жителите не само на община Петрич, но и с хора от цялата Благоевградска област. Тя влиза в битката за народни представители на 14 ноември силно мотивирана, а мотивацията й е продиктувана от факта, че винаги е била близо до хората и счита, че добре познава техните проблеми и искания. Йорданка Атанасова е убедена, че „БСП за България“ залага на важни приоритети и разумни решения за бъдещето на страната. Според нея, хората трябва да отидат да гласуват, защото машинното гласуване е лесно и безопасно.
„Занимавам се сериозно с политика повече от 10 години. Единствената ми мотивация да продължавам да го правя, е да бъда близо до хората. Като ръководител на колектив от над 120 души винаги съм близо до техните проблеми и затова се опитвам да помагам и да се отзовавам когато е по силите ми“, коментира в интервю за радио Благоевград кандидатът за народен представител от листата на „БСП за България“ в област Благоевград Йорданка Атанасова. Тя уточни, че именно заради това е взела решението да се кандидатира на тези избори. „

На последните избори БСП остана само с един народен представител от Благоевградска област. Това бе проф. Михайлов, който едва ли би имал възможност да се занимае с проблемите на всяка община, които са доста. Точно затова смятам, че Петричка община трябва да има свой представител в 47-то Народно събрание“, категорична е Йорданка Атанасова. По думите й, настоящата предизборна кампания е много важна и различна от останалите. Наблюденията й от срещите с хората показват, че по-голяма част от обществото желае този път наистина да бъде излъчено правителство. „Хората осъзнаха, че в крайна сметка Парламентът е този, който решава проблемите, който създава стабилност, който дава перспектива и хоризонти“, каза още Йорданка Атанасова. По думите й обаче, има да се свърши още много работа и най-важната част от нея е да бъде убедена да гласува онази част от обществото, която е обезверена и отчаяна.

Кандидатът за народен представител Йорданка Атанасова е на мнение, че „БСП за България“ има сериозни шансове да подобри своя резултат на предстоящите избори. Причините за това са доста – работата на последния 46-тия Парламент, разочарованието от партиите на протеста, подкрепата на президентската двойка Румен Радев и Илияна Йотова. Според Йорданка Атанасова е необходимо БСП да продължи своята политика на последователност и диалогичност, а преговори да се водят с тези политически формации, които се доближават като ангажимент до основните послания и обещания на социалистите.
„Всички ние видяхме, че най-често около нас са реализирани корупцията, престъпността, бедността, с които досегашното управление или не е било в състояние или не е проявило воля да се справи. Единственият изход пред държавата се налага да бъде незабавната пълна промяна на водената политика и на участниците в нея“, категорична е Атанасова. Като свой приоритет тя поема ангажимента за лична среща и подкрепа на всеки човек, който постави свой проблем, не само в община Петрич, но и в цяла Благоевградска област.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене