Кандидат-президентската двойка на ВМРО стартира от Благоевград

Днес кандидат-президентската двойка на ВМРО доц. Милен Михов и Мария Цветкова, тръгна на своята обиколка в страната, започвайки от Благоевград, за да води преки разговори с гражданите. Към кандидат-президентската двойка се присъедини и водачът на листата в област Благоевград Ангел Джамбазки.

На въпрос какви са предимствата на ВМРО пред другите патриотични партии, доц. Милен Михов отговори: „Ние не идваме от някъде, нито пък сме тук за малко. ВМРО е стара организация. Самият аз членувам в нея вече 27 години. ВМРО е изрансала от народа и сме преминали през много стъпала. ВМРО е български проект, който следва традициите, нашите интереси и това, което нашите деди са ни завещали“, категоричен бе кандидатът за президент.

Ето как отговори и г-жа Мария Цветкова:
„Отговорът се крие в нашето мото за кампанията – „Браним България“! Ние следваме думите „ВМРО е кауза, вяра, битка!“. Нашата кауза е България, ние винаги сме я защитавали и ще продължаваме да я защитаваме. Ще направим всичко възможно , все повече българи да се завърнат от чужбина. За нас най-важна е идеологията да съхраним своята идентичност, корен, език, култура, история, каузата Македония и традиционните семейни християнски ценности – семейство от майка, баща и деца. Според нашия морал майката трябва да е жена, а бащата – мъж. Това отличава нас от останалите кандидатпрезидентски двойки!“, завърши Цветкова.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене