Предизборен патос: Д-р Вл. Пандев с пламенно признание към Корнелия Нинова

Бившият лидер на БСП Благоевград и ексшеф на болницата д-р Владимир Пандев не успя да скрие емоциите си и публично обяви горещата си обич към лидера на столетницата Корнелия Нинова. Думите му се изляха в социалната мрежа като топъл пролетен дъжд, след суровата зима, който възражда всичко живо към нов живот. С изключителен патос д-р Пандев в няколко реда се „поклони до земята“ на Нинова, признавайки брилянтните и ходове, ръководейки партията. С главни букви на страницата си във Фейсбук, Пандев изля обичта си към своя лидер, бурно аплодирайки действията и. Емоцията му е разтърсваща: Ето какво написа Пандев:

Корнелия Нинова продължава с ходове, които впечатляват, събуждат надежда и вяра, че промяната към добро е неизбежно, като изгревът на слънцето…

Само няколко неща:

1. Спечели председателското място в партията

2. Наложи генерал Радев за кандидат на БСП за президент и го изведе до победен край.

3. Промени партията, като зададе ясни и точни цели за развитие, отвя мераците за пожизнено депутатстване на поизхабените вече партийни динозаври. Залага на хора с качества и възможности.

4. Наложи за водачи на листите личности, които са отявлени защитници на българският национален интерес, които познават в детайли световната геополитика – влияеща и на развитието на българия, които са независими при формиране на мнение, при отстояване на позиции, които могат да формулират проблемите пред държавата, могат да дадат работещи решения – пречупени през защита на националният интерес и да ги отстояват аргументирано.

И не на последно място – тези хора ще дадат онзи допълнителен интелектуален заряд на парламентаризма, който ще е доминиращият контра пункт на ширещият се пленарен профанизъм. Ясна заявена претенция на БСП, че българският парламент трябва да е място където националният умствен елит е събран и впрегнат за работа в полза на родината…

Корнелия – до тук – браво… Имаш нашата безкористна обич и подкрепа

Иво Кирилов/struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене