Владимир Москов и Радослав Ревански представят Пиринско в Комитета на регионите

Поредно признание за опита и знанията на кмета на община Гоце Делчев – Владимир Москов, признание и за качествата на младия кмет на община Белица – Радослав Ревански. Днес Министерският съвет прие решение за одобряване на кандидатури за представители на Република България за членове и заместник-членове на Комитета на регионите на Европейския съюз за мандат 2020-2025 г.

Република България ще продължи да бъде представлявана от 12 членове и 12 заместник-членове в състава на Комитета на регионите.

Сред одобрените кандидатури на 11 членове и 12 заместник-членове на Комитета на регионите на Европейския съюз, които са предложени от Управителния съвет на Националното сдружение на общините в Република България, отново е управникът на Гоце Делчев – Владимир Москов. Заедно с него доверието на своите колеги е получил и кметът на Белица – Радослав Ревански. Членове на делегацията са още Таня Христова – кмет на община Габрово, Емил Иванов – кмет на община Своге, Живко Тодоров – кмет на община Стара Загора, Златко Живков – кмет на община Монтана, Иван Алексиев – кмет на община Поморие, Малина Едрева – общински съветник в Столичен общински съвет, Неджми Али – кмет на община Джебел, Павел Гуджеров – кмет на община Раковски, Румен Гунински – кмет на община Правец, и Стефан Радев – кмет на община Сливен.

Обновеният състав на делегацията отразява резултатите от последните местни избори и е съобразен с общите принципи на Договора за функциониране на Европейския съюз.

Владимир Москов и Радослав Ревански представят Пиринско в Комитета на регионите

ilindenpres.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене