Владимир Димитров пак е шампион! Нова титла по бодибилдинг за таланта от село Полето

Нов триумф на 32-годишния Владимир Петров Димитров от симитлийското село Полето! Той стана шампион в категория „Бодибилдинг“ до 80 кг. на силното Международно състезание „Fitparade”, което се провежда вчера и днес в унгарската столица Будапеща.

В надпреварата участват около 1000 участници в различните категории от различни страни, сред които България, Италия, Германия.

„Искам да изкажа специални благодарности към треньора си Благой Ангелов, към ръководството на Община Симитли и най-вече към кмета Апостол Апостолов, както и към Стефан Апостолов за подкрепата. Благодарение на тях имах възможността да дойда в Унгария и да представлявам Община Симитли и България на такова голямо събитие. Смятам, че се представих повече от достойно. За мен тази победа е голям успех. Бих казал, че имам един много силен сезон – 2 състезания, 2 първи места“, каза Владимир Димитров след края на състезанието.

 До края на тази календарна година шампионът от Полето ще има още едно състезание в румънската столица Букурещ, където младият бодибилдър ще се бори отново за победа и за абсолютна титла, която ще му осигури про карта.

„Ще се боря за победа, но каквото стане. Ако не успея тази година, продължавам догодина“, уточни той.

Владимир Димитров пак е шампион! Нова титла по бодибилдинг за таланта от село Полето Владимир Димитров пак е шампион! Нова титла по бодибилдинг за таланта от село Полето

ilindenpres.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене