Connect with us

Разследване

Вървим на лошо! Ходжа от Неврокопско пред toppresa.com: Злобата ескалира! Масово ми поръчват магии за смърт!

Published

on

Темата както винаги е подценявана, а от интелигентната аудитория дори осмивана, но магиите, правене, разваляне и тълкуване… заемат не малка част от живота на консервативните общества. Без значение дали човек вярва в негативната или положителната намеса от някоя религиозен духовник, в съдбата на човек, това явление е мерило за състоянието на обществена психика. В това ни уверява местен мюсюлмански духовник – имам от гоцеделчевския край, който е приятел и партньор на Топ Преса но не желае да публикуваме името му. Ходжата настоява пред медията ни да разгласим една публично известна тайна а тя е – че масово в областта се правят черни магии за смърт. „Злобата човешка ескалира, докато преди години хората идваха масово при мен за да просят милост за своите проблеми, сега идват за да правят проблеми на другите. Все по често става да идват при мен хора и да ме питат, колко пари ще взема за да направя магия за смърт на друг човек. Такива хора моментално ги гоня, но вече живея със страха си че тази злоба, тази завист достигат чудовищни размери и ще бъдем строго наказани заради това което сме всъщност, а не това което се представяме пред другите…“ твърди имамът.

„Завистта е болест на народите, както известява Пратеникът на Аллах (с.а.с), щом се появи в даден народ тя го унищожава като сее развала, омраза и разединение.

Завистта е показател за слабостта на човешката душа, тя е една от нейните болести и е била първото прегрешение, когато сатаната Иблис завидял на Адем (а.с) за благата, които Аллах му дал… Не се подчинил на Аллах като отказал да направи поклон(седжде) на Адем (а.с). Завистта е пожелание от страната на завиждащия за изгубване на благата от онзи, който ги притежава, независимо дали завиждащият желае той да ги притежава, или не…“ с този анализ от Корана, ходжата се опитва да озапти злобата, която е завладяла хората в региона и страната като цяло.

„Завистта е строго забранена (харам): „Или завиждат на хората за онова, което Аллах им дари от Своята благодат?…”, откъс от Корана цитирай той и напомня, че всички тези които желаят смъртта на друг човек ,стават доброволни слуги на Шейтана и са гнусни пред Всевишния.

А на въпроса на Топ Преса : „Какво се случва с тези ходжи, които все пак вземат пари за да правят черни магии?“, духовникът отговоря така:

„Те първи ще изгорят. Това са мръсни джинджии и нямат място при Всевишния.“

Разследване

Крупен обир в Гоце Делчев! Крадец се промъкна в дома на младо семейство, задигнал е хиляди левове и злато

Published

on

Крупна кражба разследват полицаите в Гоце Делчев. Бандит издебна младо семейство да тръгне на работа в петък сутринта, като успял да влезе в дома им, през леко отворен прозорец. Съпругата работи в местно шивашко предприятие и излязла малко след мъжа си около 06. 30 часа.

Когато на обяд се прибрали забелязали къщата си преобърната, изчезнали над 7 000 лева и злато за около 4 000 лева. Парите били грижливо скрити, но крадецът не се затруднил в откриването им. Обирът вдигна на крак местната полиция, твърдят, че работят по горещи следи.

Очаквайте подробности!

Continue Reading

ВИДЕО

ВИДЕО! ПОЗОР! Познавате ли го? Ловците на педофили заловиха извратеняк от Благоевград искал да отнеме девствеността на 13 – годишна!

Published

on

Ученици ловят педофили в София и страната.   Те се представят за 13-годишни в социалните мрежи и „чакат някой да се закачи“. Заснемат го и го показват с името и лицето му. Родителите им били притеснени от тяхното начинание, но са се отказали вече да ги карат да спрат.

При първия си лов на педофили младежите извикали полиция. След това обаче нещата приключили с отказ да се образува досъдебно производство. Сега от СДВР отново са се активизирали. Цивилни полицаи дори им казвали да заведат педофилите някъде и да ги набият.

Момчетата твърдят, че не прибягвали до бой, но при няколко човека жените и дъщерите им разбрали. Младежите започнали да ловят педофили през февруари 2021 г. Първо хванали трима-четирима. През няколко дни имало лов. До края на декември те искат да стигнат бройката 40-50 заловени педофили.

„Педофилията няма как да я спрем, но може да ограничим действията им“, казва едно от момчетата Според момиче, което участва в лова, на срещите педофолите се държали по обрано, отколкото в чата, Тя поясни, че като професия били различни – имало техник на хладилна техника, държавен служител, един, който работи с деца. Те търсели дете, което не получава нужната подкрепа в семейството…“

Този път в мрежите на ловците, са вплете зрял мъж от Благоевград. Познавате ли го? Наглият изратеняк пише на тридадесет годишна, пита я дали вече има цикъл, искал да и отнеме девствеността. Позор!

Познавате ли този тарикат от Благоевград. Видите ли го – заплюйте го! Чакаме действията на прокуратурата!

Continue Reading

Разследване

Полицейска акция за издаване на фалшиви сертификати в Югозапада

Published

on

Полицията в Кюстендил провежда акция по сигнал за разпространение на фалшиви сертификати за COVID-19.

Проверява се медицински център в града, откъдето са издадени четири документа. Техните притежатели вероятно вече са извън страната, пише NOVA.

Информацията за евентуалнитте нарушения била получена чрез данни от телефона на жена от Велико Търново, която говорила с хора от Кюстендил за издаване на фалшивите документи.

Continue Reading

Разследване

ДАНС извършва проверка в ТЕЦ Марица изток 2 и Мини Марица изток

Published

on

ДАНС извършва проверка в ТЕЦ Марица изток 2 и Мини Марица изток, научи Big5.  

 

Три екипа са в електроцентралата от вторник.

Не е известен предметът на проверката, но се коментира, че се изземват документи за поръчки, свързани с фирми, близки до ръководството на централата и Делян Пеевски.

Continue Reading

Facebook

КАЛЕНДАР

октомври 2021
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

ПОПУЛЯРНИ