Огнян Минчев нахока диригента Камджалов: Милиционерщина и военщина!

Кой „посъветва“ Камджалов да изрече следните думи: „…България е в труден момент и има нужда от силна ръка…“? Това попита политологът проф. Огнян Минчев в коментар относно участниците в Инициативния комитет за издигането на Румен Радев и Илияна Йотова за втори президентски мандат.

Диригентът Йордан Камджалов е един от тримата съпредседатели на ИК на двойката Радев/Йотова.

„Осъзнава ли живеещият в Германия Камджалов, че неговият призив може да доведе до инсталиране на хунта в България“, предупреди Огнян Минчев.

Целият коментар на политолога във „Фейсбук“: 

„Ако Йордан Камджалов не осъзнава какво говори и какво прави, трябва да му бъде обяснено – с необходимото уважение към артистичния му талант, който няма нищо общо с политическата задача, с която се е заел.

Кой „посъветва“ Камджалов да изрече следните думи: „…България е в труден момент и има нужда от силна ръка…“?

Осъзнава ли живеещият в Германия Камджалов, че неговият призив може да доведе до инсталиране на хунта в България?

Хунта, оглавена от най-посредствената личност, която някога е достигала до позицията на български президент! Аз съм на 63 години и зная – помня как организационните работници слагаха и продължават да слагат думи в устата на безотговорни или нарочно мотивирани за целта интелектуалци.

В случая с Камджалов очевидно за подобна „мотивация“ не може да става и дума. Наивност, самолюбие, желание за лесна и различна слава от тази на диригентския пулт? Каквато и да е причината – отвратително е!

Милиционерщина и военщина в единен строй! Нищо ново не научили, нищо старо не забравили…“.

blitz.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене