Черен Кръстовден в Благоевград!

105008-katastrofa-zaginalo-dete-blagoevgrad-01Трагичен инцидент, при който загина 4-годишно момченце вчера в Благоевград, почерни църковният празник Кръстовден.  Около 23:20 часа вчера, лек автомобил „Ауди“ излетя на остър десен завой на пътя Делвино-Благоевград и падна в над 100-метрова пропаст. В катастрофата загина 4-годишният Яни от Благоевград. 37-годишната му майка, 14-годишната й племенница и 33-годишният шофьор, който е от Габрово, са с леки травми. Дрегерът отчел 0,97 промила алкохол в издишаният от шофьора въздух.

Вчерашната вечер за 33-годишният Венцислав Косев от Габрово, който живеел с 37-годишната Снежана от Благоевград и 4-годишния й син Яни на семейни начала, започнала повече от добре. Те решили да посрещнат празника Кръстовден на мемориала „Кръста“ над Благоевград. Взели със себе си и 14-годишната племенница на Снежана, която им била на гости.

Малко преди 23:00 часа обаче над Благоевград се изсипа проливен дъжд. Това поизплашило възрастните и поели по обратния път към града. По средата на обратния път става и жестоката трагедия.

На много остър десен завой колата излита от пътя, прескача лека бабуна вляво на платното и… пада в пропастта.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене