Без категория

Местния печат

печат

“Вяра”

400 почернени се молиха на колене за справедливост пред НС и Съдебната палата, вдовицата на Отвертката: На помена на Ники фаталната Владимира куфее на рождения си ден в София, нямат ни срам, ни страх от Бога!

Над 400 души близки, приятели и роднини на убитите през последните няколко месеца Николай Радев, Емил Ботев и Димитър Карталски излязоха на мълчаливо протестно шествие в центъра на София вчера в 14,00 часа. Тримата загинаха по нелеп начин и сега близките им се обединяват в искането за справедливост.

Тежка прокоба: Месец след смъртта на шефа на петричката болница д-р Борис Киров, също в събота и в същото отделение почина и съпругата му Мариана

По-малко от месец след смъртта на шефа на петричката болница д-р Борис Киров почина и неговата съпруга Мариана. Както д-р Киров, тя се спомина също съботен ден и в същото отделение – по реанимация. Мариана Кирова бе приета в отделението в деня, когато тежък инфаркт получи съпругът й. Той почина в ръцете на колегите си, докато те с животоспасяващи манипулации се опитваха да окажат помощ на съпругата му. Тъжната вест за смъртта на Мариана Кирова обходи Петрич за броени минути и се възприе като тежка прокоба над семейството.

Продават отново хотела на Галчев във „Вароша”,цената падна с над 300 000 лв.

Хотелът на строителния предприемач Николай Галчев във „Вароша” е обявен за публична продан за втори път. Цената на луксозния имот в една от най-хубавите части на града падна с над 300 000 лева. Продава се за 1 169 400 лв. Това е втората публична продан на хотела, първия път цената му бе около 1,5 млн. лв.

За първи път: Кукерски фестивал разтресе кв. „Струмско” в Благоеврад, десетки виха кръшни хора, изядоха 2000 кебапчета

Летен кукерски фестивал разтресe благоевградския квартал „Струмско” в навечерието на Кръстовден. Форумът се провежда за първа година е с идеята да стане традиционен. „Организатор на събора е Сурвакарската група в квартала, като целта е да съхраним и популяризираме българското фолклорно наследство, да представим пъстротата на народното изкуство, да насърчим приемствеността на младото поколение и приобщим населението към активно общуване с фолклора и традициите“, каза Венцислав Лудачки, ръководител на сурвакарската група в кв. „Струмско”.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене