Пристигнаха заповедите за новите полицейски шефове в ОД на МВР Благоевград

Н. Хаджиев

Петър Зашев е новият началник на Първо управление на МВР в Благоевград, Второ управление ще се ръководи от Красимир Уроджолов, Васил Джизов, който досега бе начело на Първо ПУ става шеф на Криминална полиция в Областната дирекция, а Евгени Куртишев от Криминална, става част от група „Тежки престъпления“, в сектора.

С нов началник е и Икономическа полиция, която ще се оглавява от Георги Димитров. Утре новите началници ще бъдат представени. За предстоящите рокади struma.com ви информира преди дни.

Уточнихме, че решението за ротацията е на директора на полицейската дирекция Николай Хаджиев, който след повече от година наблюдение на състава, прибегна до смените, с основна цел подобряване на работата.

Хаджиев не направи стресиращи смени, както сме свикнали, да прави всеки нов директор в полицията. Той управлява повече от година и за първи път размества пластовете в системата. В момента управленията по места готвят отчетите си за годината, от резултатите им ще стане ясно, дали ще има смени на полицейски шефове по места.

Петя Георгиева/struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене