Цветан Цветанов пред бизнеса в Сандански: ПП ГЕРБ ще запази стабилна данъчната политика

3d3bdcf472b07608e60d053225bf66a7ПП ГЕРБ ще запази стабилна данъчната политика. Това каза заместник-председателят на ПП ГЕРБ и водач на листата на партията в Благоевград Цветан Цветанов, който се срещна с представители на бизнеса в град Сандански.

Цветанов е на посещение, заедно с кандидат-депутата и областен координатор на ГЕРБ-Благоевград Даниела Савеклиева.

Цветанов Цветанов се обърна към представителите на бизнеса като ги призова максимално да се възползват от европейската солидарност, въпреки че по време на управлението на Пламен Орешарски, не бе подписан договор за новия програмен период. При бъдещо управление на ПП ГЕРБ трябва да се навакса загубеното време, за да могат да бъдат възвърнати средствата, които Орешарски не успя да осигури за малкия и среден бизнес.

„ПП ГЕРБ ще работи изключително за спечелването на голям брой гласове и излъчването на парламентарно мнозинство в последващото 43-то Народно събрание. Едва след тази победа ние ще разговаряме с останалите политически партии”, категоричен бе Цветанов.

Той призова всички гласоподаватели за разумен вот и да не дават гласовете си на малките политически партии, тъй като по този начин няма да може да бъде формиран стабилен парламент. По думите му трябва да се гласува в противен случай купеният вот ще доминира.

Цветанов подчерта, че в момента тези избори са репетиция за местните избори през 2015г. , когато ще се даде възможност да се промени обстановката за малките общини.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене