С подкрепата на народните представители Даниела Савеклиева и Георги Андонов ще бъде изграден нов колектор на с. Мусомище

С подкрепата на двамата народни представители от ГЕРБ Даниела Савеклиева и Георги Андонов беше решен проблем за жителите на село Мусомище, община Гоце Делчев.

На среща с кмета на селото и представители на общинската администрация на община Гоце Делчев, заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков пое ангажимент да се изгради нов колектор за отпадните води на селото.

Около 300 хиляди лева се очаква да се отпуснат, за да се изгради новия колектор. „Радвам се, че на тази среща успяхме да постигнем синхрон между усилията на местната власт и държавните институции, за да помогнем на хората от гоцеделчевското село Мусомище. Срещите на заместник-министър Нанков в община Гоце Делчев са изключително ползотворни и за пореден път показват, че политиките на ГЕРБ са насочени към хората, към решаването на техните проблеми” коментира народният представител на ГЕРБ от Гоце Делчев Георги Андонов.

По–рано днес двамата депутати от ГЕРБ Даниела Савеклиева и Георги Андонов и заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков проведоха и среща с бизнеса от Гоцеделчевския регион. На нея бяха обсъдени възможностите на бизнеса да кандидатства по европейски проекти, възможностите за привличане на нови инвестиции чрез програмите на различните министерства, както и възможностите за създаването на нови работни места.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене