Напрежение в редиците на ББЦ в Пиринско! Рашко Динков не посрещна Бареков в Благоевград

8adadeeb972611e0f15a8f6d5f8ffb73Напрежение в редиците на ББЦ в Пиринско. Областният координатор на ПП „България без цензура“ Рашко Динков не посрещна вчера Бареков в Благоевград.

Бареков бе посрещнат от общинският лидер на ББЦ в Областния център оадвокат Йорданка Стойчева, областният и общински председател на младежката организация на ББЦ, Красимир Алексиев и Николай Котев, както и чаровната благоевградчанка Мария Календерска.

Освен, че не уважи посещението на Бареков в Благоевград, Рашко Динков не присъства и на откриването на предизборната кампания на ББЦ, която се проведе снощи в залата на театър „Никола Вапцаров“ в Областния център.

В препълнената зала се забеляза малко присъствие на благоевградчани, като коментарите бяха, че Рашко Динков вероятно е напуснал партията на Бареков. Под сурдинка се коментираше, че няма присъствие и на членове на Гражданско сдружение „ЕКИП“, които допринесоха за добрия резултат в Благоевград.

Освен старта на кампанията, лидерът на ПП „България без цензура“ Николай Бареков представи листата на Коалиция „България без цензура“ в 1-МИР Благоевград.

На представянето на листата пред препълнената зала кандидатът за министър-председател и лидер на „България без цензура“ Николай Бареков каза, че в листата няма „парашутисти“, след което представи водачът на листата Светлин Танчев, който е родом в гр.Ихтиман.

„С гласа си на евровота вие превърнахте Благоевград в крепост и в естествената столица на „България без цензура“, поздрави присъстващите в залата Бареков. Той посочи, че това, което се случва днес е геноцид над българския народ и виновниците за този геноцид днес пак се готвят да управляват.

Срещата завърши с програма на трупата на Нешка Робева, които забавляваха симпатизантите на ББЦ дошли от всички краища на Благоевградска област.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене