Откриха фотоизложба „Цветове и светове в община Симитли“

Откриха  фотоизложба „Цветове и светове в община Симитли“. Подредените в залата на Общинска администрация фотографии са 50 на брой и са отражение на различни кътчета от родния край, магични гледки, природни красоти, кадри от празници, живота и духа на населението на община Симитли, изпратени от граждани.

Снимките са избрани сред най-добрите, които са изпратени и публикувани във Фейсбук страницата „Активни младежи в община Симитли“.

Всички любители на фотографията, изпратили фотоси, получиха грамота за участие от кмета на община Симитли Апостол Апостолов. Грамота за най-добра снимка бе връчена на Стефан Каймакански със снимка „3-ти март“.

Нежна музика и вкусен кетъринг, допълващи красивата фотоизложба, предразположиха гостите към едно по-приятно и релаксиращо изживяване.

Официалното откриване уважиха кметът на община Симитли Апостол Апостолов, зам.-кметът Евгения Георгиева, кметовете по населените места в общината, представители на общинска администрация и граждани.

Фотоизложбата е организирана по проект „Прилагане на социално-икономически и образователни мерки за интеграция на уязвими групи в община Симитли“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене