Гоцеделчевският вратар Д. Наумов близо до трансфер в „Брест“

Гоцеделчевският национал Даниел Наумов е пред трансфер във Франция, разкриха близки до футболиста. Те потвърдиха за интерес към вратаря от елитния „Брест”. Именно от този клуб са най-настойчиви за правата на 23-годишния страж на ЦСКА 1948 и са най-напреднали в преговорите. От там дори вече са излезли и с конкретно предложение за неврокопчанина, който направи силни мачове с първия отбор на България. В „Брест” следят за представянето му още от март, а добрите прояви на Наумов в контролата с Франция убедили клубните ръководители, че са на прав път. Тогава ласкаво за него се изказа „Франс футбол“, който не скъпеше суперлативите си.

„Българският вратар блестящо забави крайния срок, като направи 8 спасявания срещу обезумелия френски отбор. Без неговите подвизи България щеше да поеме ударите много по-рано.

Наумов на четири пъти се противопостави срещу разочарования Мбапе“, написаха в авторитетното издание. Явно това е било видяно и от „Брест”, където спешно търсят вратар след неубедителния сезон във френската Първа лига, в който тимът изпревари само с 1 точка „Нант” и избегна плейофите за оставане в елита. Запитвания за правата на гоцеделчевеца са отправили още „Витес“ и „Маритимо“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене